تعیین سختی آ ب برای تصفیه آب

تعیین سختی آ ب

هدف :
هدف از این آزمایش تعیین سختی آب (غلظت یون کلسیم و منیزیم) در مورد آب شهر و یک نمونه مجهول است که این کار در دو مرحله انجام میشود : که در مرحله اول سختی کل و در مرحله بعد سختی کلسیمی را حساب میکنیم که داریم :
سختی منیزیمی = سختی کلسیمی – سختی کل

تئوری :
تعریف : در ابتدا سختی آب توسط اندازه گیری که در مورد ظرفیت آب در ترسیب صابون انجام شد شناخته شد به عبارتی سختی آب همان ظرفیت آب در ترسیب صابون است . ادامه خواندن “تعیین سختی آ ب برای تصفیه آب”

مراحل مختلف تصفیه آب در این دستگاه

در مرحله اول تصفیه آب: استفاده از فیلتر الیافی 5 میکرون- حذف ذرات معلق- گل و لای زنگ آهن

در مرحله دوم تصفیه آب: استفاده از فیلتر کربن گرانول- حذف مواد آلی- نیتراتها، کلرها

در مرحله سوم تصفیه آب: استفاده از فیلتر کربن بلاک- حذف بو، مزه، حذف رنگدانه

در مرحله چهارم تصفیه آب: استفاده از فیلتر ممبران ro، حذف 98 درصد سختی آب و جداسازی میکروبها ادامه خواندن “مراحل مختلف تصفیه آب در این دستگاه”

لامپ UV در تصفیه آب

اشعه ماورای بنفش UV در تصفیه و ضد عفونی آب استفاده می شود که با یک لامپ ماورابنفش ضد باکتری است که با تابش موج کوتاه به باکتری ها،ویروس ها، انگل ها، و دیگر میکروارگانسیم های موجود در آب مانند: کلی فرم، اورئوس،جلبک ها،کپک ها، و خیلی بیشتر میکروب کشنده را از بین می برد UV دینامیک مینی ضدعفونی کردن آب اشعه ماورابنفش و ادامه خواندن “لامپ UV در تصفیه آب”

کاربرد اوزون در صنایع شیلاتی

کاربرد ازن در صنایع شیلاتی در  دهه های اخیر پیشرفت های انجام شده در الکترونیک و فن آوری تولید ازن باعث ابداع نسل جدید دستگاههای فشرده و کم حجم تولید ازن و استفاده ی بیش تر از این ماده شده است کاربردهای ازن در صنایع شیلاتی را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد: شستشوی آبزیان چناچه ماهی و میگو پس از صید برداشت با آب ازن زده شده شستوشو شود ماندگاری آن به دلیل کاهش بار میکروبی افزایش می یابد ویوله این افزایش زمان را 5 روز گزارش کرده است. ادامه خواندن “کاربرد اوزون در صنایع شیلاتی”

تولیدماده آنتی ­اسکالانت با فرمولاسیون اختصاصی

آنتی اسکالانت IPAS-110 یک آنتی اسکالانت چند منظوره است که قادر است طیف وسیعی ازخوراک ها شامل آب های لب شور و آب دریا را پوشش دهد. تزریق دوزمناسب ازاین ماده به جریان آب میتواند ازتشکیل رسوب کربنات کلسیم و سولفات ها (شامل سولفات کلسیم، سولفات استرانسیوم و سولفات باریم) پیشگیری نماید.بررسی های آزمایشگاهی اثبات نموده اند که آنتی اسکالانت IPAS-110 درمقایسه با سایر محصولات داخلی و حتی محصولات خارجی، توان بالاتری در ممانعت از تشکیل رسوب دارد. ادامه خواندن “تولیدماده آنتی ­اسکالانت با فرمولاسیون اختصاصی”

متداولترین روش برای حذف سختی آب

متداولترین روش برای حذف سختی آب استفاده از سختی‌گیرهای رزینی می‌باشد. مقدار سختی آب ، علاوه بر اینکه در آب‌های صنعتی خیلی حائز اهمیت است ، از نظر بهداشت عمومی نیز اهمیت خاصی دارد  . سختی آب کیفیتی است که بر اثر وجود بیش از اندازه نمک‌های محلول کلسیم و منیزیم و تا اندازه‌ای آهن ، منگنز ، آلومینیوم و روی در آن پدید می‌آید و سبب می‌شود که مصرف آب به طور کلی و به ویژه در صنعت با دشواری‌هایی مواجه شود .

ادامه خواندن “متداولترین روش برای حذف سختی آب”

استفاده اسمزمعکوس در صنعت

اسمزمعکوس درصنعت به منظور تهیه آب قابل شرب از آبهای شور و نمکی به کار می رود و به طور روز افزونی در تصفیه فاضلاب ها به کارگرفته می شود . به طورکلی سیستم اسمز معکوس با سایر فرایند های جداسازی که برای حذف تمامی آلودگیهای آب به کارمی روند (مانند تقطیر) رقابت می نماید. ادامه خواندن “استفاده اسمزمعکوس در صنعت”

برخی از کاربردهای رزین‌ها

  • رزین‌های کاتیونی سدیمی نه تنها کاتیون‌های سختی آور آب بلکه همه یون‌های فلزی را با سدیم تعویض می‌کنند. برای احیا این نوع رزین‌های کافی است که رزین را با آب نمک شست و شو دهیم تا رزین به فرم اولیه خود برگردد.

ادامه خواندن “برخی از کاربردهای رزین‌ها”

دبی جریان بهینه در فیلترهای شنی تحت فشار (سرعت)

برای بیشتر شدن اثر فیلتر، باید مطمئن شد آب در دبی بهینه خود میباشد. مهم ترین یافته ها از تست ها نشان میدهد که سرعت بالای جریان روی فیلتراسیون و زمان لازم برای جمع کردن آلودگی ها تاثیر دارد.

سرعت بالای جریان، سبب کوتاه تر شدن زمان فیلتراسیون گشته و تصفیه را سخت تر میکند. “سرعت بالا” به معنی سرعتی بیش از حد معین در لوله می باشد. ادامه خواندن “دبی جریان بهینه در فیلترهای شنی تحت فشار (سرعت)”

سرب آب (Pb)

سرب برخلاف مس و روی در بدن انسان انباشته می‌شود و متابولیسم بدن نیز چندان نیاز قابل توجهی به این ، فلز ندارد. مسمومیت با سرب ، به همراه کم خونی ، بی‌اشتهایی و دردهای عضلانی است. این عوارض گویا زاییده جایگزین شدن سرب بجای کلسیم در ترکیب استخوانهاست که مرکز خون سازی می‌باشند. علاوه بر این ، سرب ، عملکرد آنزیمهای سازنده هموگلوبین را مختل می‌نماید. ادامه خواندن “سرب آب (Pb)”